کریدور انرژی «چین_ایران_پاکستان_ترکیه_روسیه» دارای یک مفهوم راهبردی و اقتصادی است که با توجه به نزدیکی به آسیای مرکزی، پتانسیل گسترش شبکه را تا این منطقه خواهد داشت.
وزیر نفت با اشاره به سفر هیات چینی به تهران، اظهار داشت: در جریان این سفر توافق نامه و تفاهم نامه های خوبی با چین در خصوص توسعه میادین نفتی و گازی و میادین مشترک انجام شد.
مزیت های قابل توجهی در کشور داریم و با این همه، علی رغم این مزیت ها، به دلیل برخی اهمال کاری های مدیریتی، بحران هایی نیز در راه داریم که در صورت عدم رسیدگی میتوانند به چالش های دردسرساز نیز تبدیل شوند.
توسعه میادین مشترک نفت و گاز و برداشت حداکثری از این میادین به ویژه میادین مشترک غرب کارون و پارس جنوبی، از همان ابتدا در دستور کار دولت سیزدهم بود، اقداماتی در این حوزه صورت گرفت و بهتازگی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد که تکلیف تمامی میدانهای مشترک در دولت سیزدهم مشخص شده است.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس بر ضرورت توجه هرچه بیشتر نهادهای حاکمیتی به موضوع فشارافزایی و نگهداشت تولید از میدان پارس جنوبی تأکید کرد و گفت: امیدواریم بخشی از فشارهای ناشی از افزایش مصرف، از طریق اصلاح الگوی مصرف، از بخش تولید برداشته شود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: بسیاری از صنایع حوزه انرژی به توسعه بستر فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان وابستهاند و هماکنون بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان در این زمینه فعال هستند.
در سیاست صنعتی ایران یکی از دغدغههای مهم همواره حول تقویت زنجیره ارزش بوده است؛ اینکه چگونه محصولات خام در یک سیستم به همپیوسته و در چند مرحله ارزشافزایی به محصولاتی با پیچیدگی بالاتر و با ارزشتر تبدیل شود. در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی یکی از کارشناسان این حوزه معتقد است که اگر زنجیره ارزش را در سه لایه بالادست، میاندست و پاییندست تقسیم کنیم،...
رئیس پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با بیان اینکه ۱۵ سال پیش در نمایشگاه بینالمللی نفت بیشتر شرکتهای موجود خارجی بودند، گفت: در دوره اخیر این نمایشگاه شاهد حضور بیش از ۲ هزار شرکت داخلی بودیم.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران از انجام مذاکرات مربوط به اکتشاف نفت و گاز با سه کشور خارجی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف افزایش تعاملات بینالمللی انجام گرفته است.
نماینده سابق مجلس گفت: ما وقتی کار استاندارد نمیکنیم ممکن است هر کار اشتباهی را از جمله واردات و یا استفاده از بنزین پتروشیمیها مرتکب شویم و این به معنای بردن راه حل مسئله به گوشه میدان است.
سرپرست شرکت نفت و گاز پارس از بهرهبرداری دومین ردیف شیرینسازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی خبر داد و گفت: مجموع ظرفیت پالایشی این فاز با بهرهبرداری از این ردیف به ۲۸ میلیون مترمکعب در روز رسید.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با طرح این پرسش مبنی بر اینکه آیا ایجاد ساختار جدید میتواند به موضوع انرژی در کشور کمک کند یا خیر؟، گفت: طراحان «طرح یکپارچهسازی حکمرانی انرژی در کشور» میگویند؛ قرار نیست نیرویی به بدنه دولت اضافه شود و صرفا ساختار اصلاح میشود.
بیش از نیمی از ذخایر نفتخام جهان تاکنون برداشت شده و پس از ۱۱۰ سال ایران تنها کمی بیشتر از یکسوم ذخایر نفت خود را برداشت کرده، به عبارت دیگر ایران در طول نیم قرن گذشته روزانه بهطور میانگین نتوانسته بیشتر از ۴ میلیون بشکه نفت تولید داشته باشد و این در شرایطی است که پیشبینی میشود تا ۳۰ سال آینده تقاضای نفتخام کاهش یابد.
معاون سابق وزیر نفت با بیان اینکه ضریب بازیافت میادین ایران حدود ۲۵ درصد است در حالیکه این رقم در عربستان ۵۰ درصد اعلام شده، گفت: ۱۰ درصد بهبود ضریب بازیافت ۶ تریلیون دلار درآمد ایجاد می کند.